harta site | cautare
 
 
 Home  Summit  Media  NATO  Romania  Bucuresti 
 
 Home > Media > Centrul de presa > News
 
Inapoi

Tãriceanu: Apreciez implicarea instituţiilor Ón pregãtirea Summitului NATO
Primul-ministru Cãlin Popescu-Tãriceanu s-a declarat mulţumit, joi, de stadiul în care se aflã pregãtirile pentru Summitul NATO, care va avea loc la Bucureşti peste douã sãptãmâni şi şi-a manifestat dorinţa ca acest eveniment „sã proiecteze o luminã favorabilã asupra României”.
”Constat, din informaţiile care îmi parvin, cã pregãtirile avanseazã în direcţia bunã şi nivelul de implicare a instituţiilor este unul foarte bun, pe care îl apreciez. (...) Interesul este ca aceastã reuniune sã dea o luminã favorabilã asupra României”, a afirmat şeful Executivului, la începutul reuniunii organizate la Palatul Victoria pentru analiza pregãtirii Summitului NATO.
Premierul a subliniat cã reuniunea la nivel înalt a Alianţei care se va desfãşura la Bucureşti trebuie sã aibã o contribuţie la consolidarea NATO.
La reuniunea prezidatã de Cãlin Popescu-Tãriceanu participã miniştrii Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, Apãrãrii, Teodor Meleşcanu, Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, şi Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, coordonatorul pregãtirilor pentru Summit secretarul de stat în MAE Victor Micula, secretarul de stat Stejãrel Olaru şi şeful Cancelariei primului-ministru Dorin Marian.

(Sursa: Rompres)