harta site | cautare
 
 
 Home  Summit  Media  NATO  Romania  Bucuresti 
 
 Home > Media > Centrul de presa > News
 
Inapoi

NATO si-a lansat propriul post de televiziune
Postul oficial de televiziune al Alianţei Nord-Atlantice a fost lansat miercuri, la Palatul Parlamentului, în prezenţa secretarului general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer şi a premierului Regatului Danemarcei, Anders Fogh Rasmussen.
'NATO a ieşit din epoca de piatră şi a intrat în secolul XXI !', a exclamat secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, cu prilejul lansării postului de televiziune al NATO, care va putea fi accesat on line la adresa www.natochannel.tv .

Proiectul a fost realizat de Guvernul Regatului Danemarcei, ca o contribuţie adusă la dezvoltarea capacităţii de comunicare a NATO, urmând ca postul tv al NATO să transmită reportaje din locaţiile unde se află angajaţii Alianţei Nord -Atlantice. De asemenea, televiziunea NATO va transmite situaţia din teatrele de operaţii şi va dori să se constituie într-o utilă bază de documentare pentru mass-media.
Premierul danez a remarcat, în context, că 'orice organizaţie serioasă trebuie să se adapteze schimbărilor de mediu petrecute în ultima perioadă în ceea ce priveşte mass-media'.
'Instrumente precum you tube sau internet au ajuns să fie intens utilizate, inclusiv de grupări extremiste. în atare condiţii, NATO trebuie să prezinte tuturor provocările cu care se confruntă', a subliniat primul-ministru danez.

(Sursa: Rompres)