harta site | cautare
 
 
 Home  Summit  Media  NATO  Romania  Bucuresti 
 
 Home > Media > Centrul de presa > News
 
Inapoi

Pregatirile pentru Summit-ul NATO sunt in grafic
Pregatirile pentru Summit-ul NATO de la Bucuresti au avansat semnificativ, iar activitatile stabilite sunt in grafic. Aceasta este concluzia intalnirii de joi, de la Guvern, dintre reprezentantii institutilor implicate in organizarea summit-ului NATO si premierul Calin Popescu Tariceanu.
Coordonatorul actiunilor de organizare a reuniunii, secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Externe, Victor Micula, a informat ca au fost aprobate de catre NATO formatele de lucru ale summit-ului de la Bucuresti, care includ o reuniune formala a sefilor de stat si/sau de guvern din statele membre ale Aliantei, precum si reuniuni ale Comisiilor NATO-Ucraina si NATO-Rusia.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a amintit ca reuniunea NATO de la Bucuresti este importanta nu doar pentru Alianta, ci si pentru Romania, fiind "cel mai semnificativ eveniment international" organizat in tara pana in prezent.
Intr-o declaratie data publicitatii marti de catre purtatorul de cuvant al Presedintiei se arata ca presedintele Traian Basescu considera ca organizarea summit-ului NATO obliga la maxima responsabilitate din partea tuturor institutiilor statului si, in mod egal, din partea tuturor fortelor politice.
(Sursa : Mediafax)
 14.02.2008 Pregatirile pentru Summit-ul NATO sunt in grafic