harta site | cautare
 
 
 Home  Summit  Media  NATO  Romania  Bucuresti 
 
 Home > Media > Centrul de presa > News
 
Inapoi

Expozitia NATO se inaugureaza luni, la Muzeul National de Istorie
O expozitie care ofera informatii despre Organizatia Tratatului Nord-Atlantic (NATO), parteneriatele internationale si operatiunile curente ale Aliantei va fi inaugurata, luni, 17  martie 2008, la Muzeul National de Istorie a Romaniei. La deschidere vor fi prezenti adjunctul secretarului general al NATO, ambasadorul Claudio Bisogniero,  ministrul Apararii, Teodor Melescanu,  reprezentanti ai mediului academic si universitar, precum si ai unor institutii de cultura.
Expozitia “Pentru un viitor in siguranta”, realizata de Divizia de Diplomatie Publica a NATO, combina elemente media - fotografii, tiparituri si imagini video, doua touch-screen care ofera informatii despre Alianta, in cele doua limbi oficiale ale NATO - engleza si franceza, dar si in romana.
Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, vizitatorii vor putea viziona proiectii de filme documentare (valabile si pe DVD) despre lupta impotriva terorismului, NATO si asistenta acordata Afganistanului in diverse domenii, precum si despre fortele navale. De asemenea, vizitatorilor li se vor oferi carti postale si un DVD cu turul virtual al expozitiei.
Expozitia este deschisa la muzeu, in perioada 17-29 martie, accesul fiind gratuit, iar in perioada Summit-ului NATO (2-4 aprilie) va fi gazduita de Palatul Parlamentului.

(Sursa: Rompres)